Engine Room Reporting (ERR)

Engine Room Reporting (ERR)

Marpower > Automation > Engine Room Reporting (ERR)

MarPower Engine Room Reporting (ERR)

De notatie UMS (Unmanned Machinery Space) stelt het verplicht vier keer per dag een aantal machinekamer-apparatuur te rapporteren. Tijdrovend werk. De module MarPower Engine Room Reporting (ERR) rapporteert automatisch en genereert een duidelijk en overzichtelijk rapport. Met het loggen van de gegevens bewaakt de chief engineer de conditie van de motor en apparatuur. Dit voorkomt risico’s, uitval en schade. De module MarPower ERR is onderdeel van het Unmanned Machine Space retrofit pakket. Met dit pakket is de alarminstallatie geschikt voor varen zonder bemanning in de machinekamer.

Laat de specificaties je overtuigen

  • x

Voorkom risico’s, uitval en schade

Engine Room Reporting neemt de chief engineer veel werk uit handen. De module logt een aantal keren per dag automatisch de aangemerkte parameters van de essentiële systemen in bemande en/of onbemande machinekamers. Alle gelogde parameters worden automatisch gesorteerd per systeem. Dit zorgt voor overzichtelijke rapportages.

Foutloze rapportages conform UMS-notatie

De chief engineer kan de rapporten automatisch laten afdrukken, bewaren als pdf en per e-mail versturen. Dat scheelt tijd én het zorgt voor duidelijke en foutloze rapportages die voldoen aan de UMS-notatie. Kortom: de automatische rapportages zijn kostenbesparend.

Extra: module Condition Based Monitoring

U kunt de MarPower ERR-module is uitbreiden met de module Condition Based Monitoring. Deze bewaakt en signaleert continu en alarmeert als trends en grafieken een trendbreuk tonen of grenswaarden overschrijden. Onderhoud of vervanging zorgt dan voor meer veiligheid, lagere kosten en continuïteit.

Betrouwbare kwaliteit, wereldwijde service

De module MarPower ERR is ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik. Heeft u toch ondersteuning nodig? We bieden wereldwijde service.

Lees meer over MarPower Service & Onderhoud

Engine Room Reporting (ERR)

Meer over de MarPower Engine Room Reporting (ERR)

Heeft u interesse in de MarPower Engine Room Reporting (ERR)? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Of: download het leaflet met technische specificaties.

Get in touch Download brochure

Verstuur

Overige producten:


MarPower PMS

MarPower PMS


Ballast Control System

Ballast Control System


Valve Control System

Valve Control System


Tank Meet Systeem voor schepen (TMS)

TMS


Fuel Oil Monitoring System

FOMS


Engine Room Reporting (ERR)

UMS Ship