Fuel Oil Monitoring System

Fuel Oil Monitoring System

Marpower > Automation > Fuel Oil Monitoring System

MarPower Fuel Oil Monitoring System

Komt de hoeveelheid in- en uitgaande brandstof overeen? De module MarPower Fuel Oil Monitoring System bewaakt en rapporteert over brandstofvoorraad, actueel verbruik en verbruiksgeschiedenis. Ze maakt de gegevens beschikbaar en inzichtelijk en archiveert veilig. Integratie met het MarPower Automation System (MAS) maakt deze informatie centraal en desgewenst op afstand inzichtelijk.

Laat de specificaties je overtuigen

  • x

Waardevolle informatie voor de fleet manager

Nauwkeurige brandstofmeting is belangrijk, natuurlijk vooral in de commerciële scheepsvaart. MAS Fuel Oil Monitoring fungeert als waakhond. Als de module afwijkingen signaleert tussen de in- en uitgaande brandstof, of plotselinge afwijkingen in het verbruik, dan verstuurt deze automatisch een e-mail met notificaties. De gegevensbetrouwbaarheid is zeer hoog; hoger dan analoge, visuele uitlezing. Kortom: de module biedt met minder personele inzet waardevolle informatie voor de fleet manager.

Verbruik analyseren en actie ondernemen

Kiest de klant voor integratie met MAS? Dan ziet hij alle informatie uit het Fuel Oil Monitoring System eventueel in combinatie met andere systemen overzichtelijk op het scherm. Hij kan alle gegevens analyseren en op basis daarvan bepalen of en hoe hij de inzetbaarheid van brandstof kan optimaliseren, en dus kosten kan besparen.

Betrouwbare kwaliteit, wereldwijde service

De module MarPower Fuel Oil Monitoring System is ontworpen voor probleemloos gebruik. Krijgt u onverhoopt toch ondersteuning nodig? Wij bieden wereldwijde service.

Lees meer over MarPower Service & Onderhoud

Fuel Oil Monitoring System

Meer over de MarPower Engine Room Reporting (ERR)

Heeft u interesse in de module MarPower Engine Room Reporting (ERR)? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Of: download het leaflet met technische specificaties.

Get in touch Download brochure

Verstuur

Overige producten:


MarPower PMS

MarPower PMS


Ballast Control System

Ballast Control System


Valve Control System

Valve Control System


Tank Meet Systeem voor schepen (TMS)

TMS


Fuel Oil Monitoring System

FOMS


Engine Room Reporting (ERR)

UMS Ship