MarPower PMS

MarPower PMS

Marpower > Automation > MarPower PMS

MarPower Power Management System (PMS)

Brandstofprijzen stijgen, milieueisen worden strenger. Moderne schepen putten uit verschillende (deels duurzame) energiebronnen. Hoe beheers je de energiedistributie en efficiency optimaal? Het MarPower Power Management System (PMS) levert continuïteit in de energievoorziening en een efficiënt verbruik.

Laat de specificaties je overtuigen

  • x

De eigenschappen van energiebronnen in harmonie

Dieselmotoren, accupakketten, brandstofcellen en andere bronnen verzorgen de energiedistributie van veel schepen. MarPower PMS brengt de eigenschappen van deze bronnen (met vaak complexe energieverbruik-profielen) in harmonie.

Zonder verstoring in de energievoorziening

Is er een defect aan een energiebron? Dan neemt een andere bron de taak over, zonder verstoring in de energievoorziening. Dit gebeurt volledig geautomatiseerd, op basis van voorinstellingen. Het systeem is hardware-onafhankelijk, universeel toepasbaar en eenvoudig te configureren. Een redundant ontwerp is optioneel.

Belasting van de opwekkers efficiënt verdeeld

MarPower PMS verdeelt het vermogen over de opwekkers, synchroniseert automatisch en zorgt voor de meest efficiënte verdeling van belasting over de opwekkers in elke vaarmodus. Het systeem kan omgaan met prioriteitstelling en draaiurenverdeling. Het signaleert en voorkomt levensduur-verkortend gebruik van de batterijpakketten. En: het systeem kan de belastingverdeling van DC-generatoren besturen.

Inzicht in de energievoorziening

Dankzij de integratie in het informatiesysteem MarPower Automation System (MAS) heeft de bemanning in één oogopslag inzicht in de actuele status van de energievoorziening. Met één doorklik krijgt hij extra informatie over specifieke energiebronnen. Dit alles op een moderne touchscreen.

Betrouwbare kwaliteit, wereldwijde service

De module MarPower PMS is ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik. Heeft u toch ondersteuning nodig? We bieden wereldwijde service.

Lees meer over MarPower Service & Onderhoud

MarPower PMS

Meer informatie over de module MarPower MPS

Heeft u interesse in de module MarPower Power Management System (MPS)? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Of: download het leaflet met technische specificaties.

Get in touch Download brochure

Verstuur

Overige producten:


MarPower PMS

MarPower PMS


Ballast Control System

Ballast Control System


Valve Control System

Valve Control System


Tank Meet Systeem voor schepen (TMS)

TMS


Fuel Oil Monitoring System

FOMS


Engine Room Reporting (ERR)

UMS Ship