Tank Meet Systeem voor schepen (TMS)

Tank Meet Systeem voor schepen (TMS)

Marpower > Automation > Tank Meet Systeem voor schepen (TMS)

MarPower Tank Meet Systeem (TMS)

Hoe houd je zicht op de tankniveaus? Het MarPower Tank Meet Systeem (TMS) is dé totaaloplossing voor het uitlezen en calculeren van actuele inhoudswaarden. Het bewaakt de niveaus en alarmeert bij calamiteit, tijdens het bunkeren en in bedrijf.

Laat de specificaties je overtuigen

  • x

Van druk naar tankniveau

Het MarPower Tank Meet Systeem visualiseert op een plattegrond (General Arrangement) met kleuren de diverse vloeistofsoorten. Het systeem haalt zijn informatie uit diverse peilsystemen en converteert deze op basis van tanktabellen van druk naar tankniveau. Of het nu gaat om brandstof, olie, drinkwater, afvalwater of ballastwater. Zowel automatische als manuele trim-/listcorrecties zijn mogelijk.

Integratie in het MarPower Automation System (MAS)

Het systeem is inzetbaar als separate oplossing (los tankmeetsysteem met sensoren en scherm) óf als module, als onderdeel van het MarPower Automation System (MAS). Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met het MarPower Valve Control Systeem, voor het automatisch aansturen van kleppen en het overpompen van vloeistoffen. Resultaat is een compleet informatiesysteem voor volledige controle op het schip: het Total Ship Automation-concept (TSA).

Betrouwbare kwaliteit, wereldwijde service

De module MarPower Tank Meet Systeem is ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik. Heeft u toch ondersteuning nodig? We bieden wereldwijde service.

Lees meer over MarPower Service & Onderhoud

Tank Meet Systeem voor schepen (TMS)

Meer informatie over het MarPower Tank Meet Systeem?

Heeft u interesse in de module MarPower Tank Meet Systeem? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Of: download het leaflet met technische specificaties.

Get in touch Download brochure

Verstuur

Overige producten:


MarPower PMS

MarPower PMS


Ballast Control System

Ballast Control System


Valve Control System

Valve Control System


Tank Meet Systeem voor schepen (TMS)

TMS


Fuel Oil Monitoring System

FOMS


Engine Room Reporting (ERR)

UMS Ship