Valve Control System

Valve Control System

Marpower > Automation > Valve Control System

MarPower Valve Control System (VCS)

Vloeistofbeheersing aan boord is cruciaal. Het MarPower Valve Control System helpt bij het behoud van evenwicht. Zowel bij het laden en lossen als tijdens operationeel bedrijf op open zee. Het systeem verzorgt volledig automatisch het beheer en de aansturing van kleppen voor de diverse vloeistofsystemen. Dit maakt een einde aan tijdrovende handmatige taken en vergroot de veiligheid op een schip.

Laat de specificaties je overtuigen

  • x

Volledige controle op vloeistofstromen

Het MarPower Valve Control System stuurt kleppen aan voor verschillende systemen. Het gaat om volledig voorgeprogrammeerde acties. Tezamen met het meten van vloeistofniveaus en -drukken is dit een complete oplossing voor bron/doel-vloeistofcontrole. Het systeem is op afstand bedienbaar en maakt verschillende controle-strategieën mogelijk. We richten het op klantspecificatie in.

Met path tracing

Het MarPower Valve Control System biedt een gedetailleerde item-status. Op de touchscreen ziet de operator welke verbindingen tussen welke tanks openstaan (path tracing). Dit voorkomt foute verbindingen en biedt in één oogopslag inzicht in de huidige status.

Totaaloplossing van klep, sensor en software

In samenwerking met specialisten in pneumatische kleppen (onze product partners) bieden we een totaaloplossing van klep, sensor en software.

Integratie in MAS

De oplossing is te integreren in het MarPower Automation Systeem (MAS). Dankzij de modulaire opbouw is dit een compleet informatiesysteem voor volledige controle op het schip. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie met het MAS Tank Meet Systeem, voor het uitlezen en calculeren van tankniveaus. U kunt een compleet informatiesysteem samenstellen voor volledige controle op het schip. We noemen dit: ons ‘Total Ship Automation’-concept (TSA).

Betrouwbare kwaliteit, wereldwijde service

Het MarPower Valve Control Systeem is ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik. Heeft u toch ondersteuning nodig? We bieden wereldwijde service.

Lees meer over MarPower Service & Onderhoud

Valve Control System

Meer informatie over het MarPower Valve Control Systeem?

Heeft u interesse in de module MarPower Valve Control Systeem? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Of: download het leaflet met technische specificaties.

Get in touch Download brochure

Verstuur

Overige producten:


MarPower PMS

MarPower PMS


Ballast Control System

Ballast Control System


Valve Control System

Valve Control System


Tank Meet Systeem voor schepen (TMS)

TMS


Fuel Oil Monitoring System

FOMS


Engine Room Reporting (ERR)

UMS Ship