Boeg-Hekschroef applicatie

Boeg-Hekschroef applicatie

Boeg-Hekschroef applicatie

Marpower > Drive systems > Boeg-Hekschroef applicatie

MarPower Boegschroef-/Hekschroef-applicatie

Hoe meer je een schip nauwkeurig af? En hoe houd je een schip in positie, ook in uitdagende omstandigheden? De MarPower Drives zijn hiervoor specifiek voorbereid. De MarPower Boeg-/Hekschroef-applicatie bedient zo’n drive op afstand. Dit maakt zeer nauwkeurig afmeren mogelijk.

Laat de specificaties je overtuigen

  • x

Op afstand bedienbaar

De MarPower Boeg-/Hekschroef-applicatie bedient een boeg- of hekschroef die wordt aangedreven door een variable frequency drive van MarPower. We voorzien deze drive van aangepaste applicatiesoftware. Hiermee kan de drive met hardware-signalen op afstand worden aangestuurd. De MarPower Boeg-/Hekschroef-applicatie bedient drives tot een vermogen van 5 MW en is goedgekeurd door alle grote classificatiebureaus. Dankzij het tweedraadssysteem is bij de installatie slechts minimale bekabeling nodig.

Ook inzetbaar als DP-systeem

De drives zijn bijvoorbeeld inzetbaar als Dynamic Positionering (DP) systeem. Dit zorgt voor een centrale aansturing van de voortstuwing en de boeg- en hekschroeven. Ook houdt dit systeem het schip op een ingeven positie. Snelheid en koppel van de motor zijn regelbaar via een serieel protocol of via handmatige bedienpanelen.

Overname en vrijgave

Handmatige bediening van de motoren gebeurt via een Bowthruster Control Paneel (BTC). Gaat het om een stuurhuis met meerdere bedienposities? Dan kunt u meerdere units aansluiten, zoals een hoofdstuurstand en wing-desk-posities. Overname tussen de diverse bedieningslocaties gebeurt door geavanceerde software. Deze software bepaalt via algoritmes of overname mogelijk is en regelt vrijgave.

Externe aansturing wordt gedaan bij een DP-klasse notatie. Volledige controle vindt dan plaats vanuit het DP-systeem. De MarPower Boeg-/Hekschroef-applicatie heeft een interfase voor een Power Management System (PMS) en Voyage Data Recording (VDR).

Bewezen lange levensduur, wereldwijde support

U kunt rekenen op een lange levensduur van onze MarPower Boeg-/Hekschroef-applicatie. Bovendien bieden we u wereldwijde support. Lees meer over Marpower Service & Onderhoud

Boeg-Hekschroef applicatie

Specificaties


Boeg-Hekschroef applicatie

Meer over de MarPower Boeg-/Hekschroef-applicatie

Heeft u interesse in de MarPower Boeg-/Hekschroef-applicatie? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Of download het leaflet met technische specificaties.

Get in touch Download brochure

Verstuur

Overige producten:


Grid Converter

MarPower Drives


Boeg-Hekschroef applicatie

BHA


MarPower Drives

MarPower Drives