Grid Converter

MarPower Drives

Marpower > Drive systems > Grid Converter

MarPower Grid Converter

Hoe regelt u de diverse energiestromen aan boord van een schip? De MarPower Grid Converter biedt een stabiele boordspanning en brandstofbesparing. Het systeem is flexibel inzetbaar, compact en onderhoudsvriendelijk. MarPower configureert, bouwt en levert op klantspecificatie, afgestemd op de toepassing. Water- en/of luchtgekoeld.

Laat de specificaties je overtuigen

  • z

Altijd de juiste spanning en frequentie

In combinatie met een as-generator zorgt de converter in alle situaties voor de juiste spanning en frequentie aan boord. In PTO-bedrijf (Power Take Off) draait de dieselmotor in een optimaal toerental, terwijl de converter een constante frequentie aanbiedt aan de vermogensdistributie. Dit levert brandstofbesparing op.

Verlaging van de TCO

In combinatie met een as-generator geeft de Grid Converter in PTI-bedrijf (Power Take In) een boost aan de hoofdmotor. Het voordeel is dat daardoor een kleinere hoofdmotor kan worden ingezet. Dat zorgt voor een lagere Total Cost of Ownership (TCO).

Scheiding van hoog- en laagvermogensdistributie

De MarPower Grid Converter is ook inzetbaar als scheiding tussen de hoog- en de laagvermogensdistributie aan boord van een schip. Dit zorgt voor een besparing op de keuze van de frequentieomvormers, door de converter als scheiding te gebruiken tussen een ‘vuil’ net en een ‘schoon’ net rondom THD (Total Harmonic Distortion).

Koppeling DC-systeem en AC (of DC)-distributie

De converter is ook toepasbaar als koppeling tussen een DC-systeem (accu) en een AC- (of DC-) distributie. Op deze manier zorgt de converter voor optimale toepassing van energieopslagsystemen.

Betrouwbare kwaliteit, wereldwijde service

Onze MarPower Grid Converter is het resultaat van zorgvuldige engineering, ontwikkeling en doorontwikkeling. De kwaliteit heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. En heeft u toch ondersteuning nodig? Wij bieden wereldwijde service.

Lees meer over MarPower Service & Onderhoud

Grid Converter

Specificaties


ihhuguguyy uygugyuujg

info@inzpire.nl
parkiet
leuk beest
parkiet
Roze
Roze II


dfdjdkfjdkfsdjfskdfkdkjdkfjfkdkfjkf


fkjdkfjifdifdifjfkdfjdkfdkfjd


fjdfjdfkd
fgjkkjfkgjkfg
fjdfjdkfjkdf
Mooie kleur
fdkfkfjdfkfdkf
fkdkfjdkfdkjdf
fjdfjdfjkdfkjdfkjd
meer info......
corina@inzpire.nl


meer weten over roze

Grid Converter

Meer over de MarPower Grid Converter

Heeft u interesse in de MarPower Grid Converter? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Of: download het leaflet met technische specificaties.

Get in touch Download brochure

Verstuur

Overige producten:


Grid Converter

MarPower Drives


Boeg-Hekschroef applicatie

BHA


MarPower Drives

MarPower Drives