MarPower Drives

MarPower Drives

Marpower > Drive systems > MarPower Drives

MarPower Drives

Elektrische aandrijvingen op schepen moeten betrouwbaar zijn en kostenefficiënt draaien. MarPower biedt een bedrijfszekere oplossing voor elke elektrische aandrijving aan boord. Wij verzorgen de configuratie en bouw op klantspecificatie, het transport en de inbedrijfstelling op het schip. Lucht- en/of watergekoeld.

Laat de specificaties je overtuigen

  • z

Klantspecifiek en flexibel te plaatsen

Voor elke situatie bieden we een modulaire en compacte drive. Inzetbaar als flexibele aansturing van voortstuwing, boeg- en hekschroef, pompen en liersystemen. MarPower Drives kunnen klantspecifiek worden gemaakt en zijn flexibel te plaatsen aan boord. Dit dankzij eigen paneelbouw.

Optimaal toepassingsgebied, hoge efficiency

De MarPower Drive biedt optimaal power management. Dit dankzij de diverse besturingsopties. In combinatie met de modulaire plaatsing van systeemcomponenten bespaart het systeem brandstof en biedt het de scheepsbouwer meer vrijheid bij de rompopbouw en schipindeling. De regelbare snelheid zorgt voor een optimaal toepassingsgebied, hoge efficiency en minder slijtage van draaidelen

Ook grid converter (AC/DC- en DC/DC-conversie)

De MarPower Drives zijn ook inzetbaar als grid converter (AC/DC- en DC/DC-conversie) voor regulatie van de diverse energiestromen aan boord.

Integratie met bovenliggende systemen

De MarPower Drive heeft een uniforme look & feel bedieningsinterface en is te integreren met bovenliggende systemen. Zoals een Propulsion Control Systeem (PCS), dat gas-handles omzet in vermogen op de schroef. Of een DP (Dynamic Positioning) systeem, dat de drives aanstuurt zodat het schip op de ingegeven positie blijft.

Bewezen lange levensduur, wereldwijde support

Onze drives hebben een bewezen lange levensduur. Bovendien profiteert u van wereldwijde support. Van noodreparaties tot preventief, correctief en voorspellend onderhoud. En van toestandsafhankelijk onderhoud tot de levering van spare parts. Lees meer over Marpower Service & Onderhoud

MarPower Drives

Specificaties
MarPower Drives

Meer over de MarPower Drive

Heeft u interesse in de MarPower Drive? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Of download het leaflet met technische specificaties.

Get in touch Download brochure

Verstuur

Overige producten:


Grid Converter

MarPower Drives


Boeg-Hekschroef applicatie

BHA


MarPower Drives

MarPower Drives