Noodtelegraafsysteem

MarPower Noodtelegraafsysteem

In noodsituaties moet de bemanning volledig kunnen vertrouwen op de noodtelegraaf. Het MarPower Noodtelegraafsysteem verhoogt de communicatieveiligheid in de uitzonderlijke situatie dat het reguliere motor- of pitch-bedieningssysteem uitvalt. Het systeem is eenvoudig en kostenbesparend te installeren.

Marpower > Electronics > Noodtelegraafsysteem

GOED AFLEESBARE INSTRUCTIES IN TEKST EN KLEUREN

Het MarPower Noodtelegraafsysteem geeft instructies in tekst en kleuren (led). Deze instructies zijn in alle omstandigheden goed afleesbaar. De noodtelegraaf is leverbaar in meerdere teksten voor verschillende voortstuwingssystemen (zoals dieselmotoren en elektrische voortstuwing). De wisselcontact-alarmuitgang biedt de mogelijkheid een claxon aan te sluiten.

BI-DIRECTIONEEL

Het systeem werkt bi-directioneel en is koppelbaar aan de VDR (Voyage Data Recorder) van het schip (optioneel).

LAGE INSTALLATIEKOSTEN

Het MarPower Noodtelegraafsysteem is volledig operationeel met slechts twee draden zonder afscherming. Daarmee komt dit systeem tegemoet aan veeleisende klanten die zo weinig mogelijk tijd en geld willen uitgeven aan bekabeling aan boord.

WERELDWIJDE SERVICE EN ONDERSTEUNING

U kunt vertrouwen op wereldwijde service en ondersteuning. Dit dankzij ons flexibele serviceteam, agenten over de hele wereld en voorraad op diverse locaties.

Laat de specificaties je overtuigen

  • x

Noodtelegraafsysteem

Specificaties


Noodtelegraafsysteem

Contact us

Get in touch Download brochure

Verstuur

Overige producten:


Noodtelegraafsysteem

NOODTELEGRAAFSYSTEEM


Signaalkolomsysteem

Signaalkolomsysteem