Signaalkolomsysteem

Signaalkolomsysteem

Marpower > Electronics > Signaalkolomsysteem

MarPower Signaalkolomsysteem

Meerdere signaalkolommen nodig op een schip? Dat kost al gauw veel bekabeling en installatiewerk. Het MarPower Signaalkolomsysteem bespaart tijd en materiaalkosten. Dankzij de geïntegreerde intelligente unit (SCU) stuurt dit product via een 2-draadsysteem meerdere signaalkolommen aan.

Laat de specificaties je overtuigen

  • x

Intelligente unit

Op elke signaalkolom kunnen meerdere claxons en zwaailampen worden aangesloten op kortsluitvaste uitgangen. De intelligente unit zorgt voor een juiste afhandeling van prioriteiten. De prioriteit-alarmen zijn vrij instelbaar aan de hand van een interne dipswitch.

Leverbaar met alle gewenste IMO-symbolen

We leveren het systeem met de gewenste symbolen (volgens IMO), specifiek voor het schip. U kunt kiezen voor ledverlichting of standaard gloeilampen. Maatwerk dus.

Paneelinbouw en voor losse opstelling

U kunt het MarPower-systeem integreren met een bestaand signaalpaneel en/of met een onafhankelijke signaalkolom. Het MarPower Signaalkolomsysteem is Lloyds-gekeurd. Het is geschikt voor paneelinbouw en voor losse opstelling. Het MarPower Signaalkolomsysteem is volledig gecertificeerd (inclusief SeeBG).

Fail Safe

Het MarPower Signaalkolomsysteem is volledig operationeel met slechts twee draden zonder afscherming. Dat scheelt installatiekosten. Zit er een breuk of kortsluiting in het draad? Dan geeft de kolom een melding. Het systeem is dus fail safe. Veiligheid voor alles.

Wereldwijde service en ondersteuning

U kunt vertrouwen op wereldwijde service en ondersteuning. Dit dankzij ons flexibele serviceteam, agenten over de hele wereld en voorraad op diverse locaties.

Signaalkolomsysteem

Interesse in het MarPower Signaalkolomsysteem?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Of download het leaflet met technische specificaties van het MarPower Signaalkolomsysteem.

Get in touch Download brochure

Verstuur

Overige producten:


Noodtelegraafsysteem

NOODTELEGRAAFSYSTEEM


Signaalkolomsysteem

Signaalkolomsysteem