Bewaking van alle deelsystemen aan boord

Productlijn


Power Management System

PMS


Ballast Control System

BCS


Valve Control System

VCS


Tank Measurement System

TMS


Fuel Oil Monitoring System

FOMS


Engine Room Reporting

ERR

Marpower > Automation

Automation voor schepen

Hoe bewaakt de operator alle deelsystemen op het schip? En wat moet er gebeuren bij geconstateerde efficiency, een onveilige situatie of een storing? Het Marpower Automation System (MAS) ondersteunt. Kies voor een basic alarmsysteem óf voor Total Ship Automation (TSA). Bedrijfszeker, overzichtelijk, bedieningsvriendelijk. Op maat voor elk schip, van klein vaartuig tot zeeschip en megajacht.

Informatiesysteem

Het MAS is zeer gebruikersvriendelijk en informatief. Het systeem verzamelt de informatie van alle deelsystemen op het schip en visualiseert de relevante gegevens overzichtelijk op het beginscherm. Signaleert MAS een aandachtspunt of storing? Dan krijgt de operator daarvan een duidelijk signaal.
Met één klik op de touchscreen zoomt hij in. Het vervolgscherm toont alle relevante informatie over de prestaties van dit deelsysteem, inclusief de ingevoerde fabrieksdocumentatie. De operator ziet daardoor snel wat er aan de hand is en kan direct actie ondernemen, eventueel met ondersteuning op afstand van Marpower. We ontwikkelden MAS met kennis van de wensen en eisen van onze klanten.

Op maat volgens klantspecificatie

Dankzij de modulaire opzet leveren we MAS op klantspecificatie. Daardoor krijgt de klant het overzichtelijke systeem dat hij nodig heeft voor een optimale bedrijfsvoering aan boord. We ontwikkelen het MAS volledig in eigen huis. Dat biedt ons de unieke mogelijkheid ons systeem continu up-to-date te houden en flexibel aan te passen aan specifieke klantvragen en aan toekomstige innovaties. Goed om te weten: de hardwarecomponenten zijn wereldwijd verkrijgbaar en dus eenvoudig en snel te vervangen.

Slimme modules voor maximale controle

MAS is het alarmeringssysteem van Marpower. Hieraan kunt u modules toevoegen. Dit zorgt voor een compleet informatiesysteem waarmee de bemanning de optimale controle houdt op het schip.

Laat de specificaties je overtuigen

  • Bewaak alle deelsystemen aan boord
  • Van basic alarmsysteem tot Total Ship Automation (TSA)
  • Modulaire opbouw, levering op klantspecificatie
  • Ontwikkeling volledig in eigen huis
  • Hardwarecomponenten wereldwijd verkrijgbaar
  • Bewezen lange levensduur, wereldwijde support