Over MarPower

Dit is het verhaal achter Marpower

Over Marpower

Marpower is specialist in het ontwikkelen en leveren van klantspecifieke oplossingen voor elektrotechnische vraagstukken voor schepen en megajachten. Of het nu gaat om uitdagingen op het gebied van spanningsconversie, aandrijftechniek of automatisering. We denken en ontwerpen met u mee en bieden alternatieven. We zijn uw ‘partner in technical solutions’.

Ruim 100 jaar in marine & offshore, infra en industrie

Marpower is een geregistreerde handelsnaam van Eekels, dat al meer dan 100 jaar actief is in de Marine & Offshore, infra en industrie. Een oude traditie bij een jonge club. Een nieuwe club binnen een degelijke en stabiele onderneming. Wij zetten onze klanten op de eerste plaats, vinden techniek leuk, betrouwbaarheid noodzakelijk, opereren onafhankelijk en ondernemen met verantwoording naar omgeving, mens en milieu. Wij gaan altijd voor de beste oplossing en weten hoe het werkt in de internationale markt.

State-of-the-art producten, hoogwaardige service

Onze goed opgeleide technologen zet alles op alles om de goede reputatie uit het verleden door te zetten met Marpower. Dat doen wij met klassieke producten die state-of-the-art zijn in de markt.

We leveren bestaande producten én ontwikkelen producten op klantvraag.

Onze kracht ligt in onze brede mix van competenties, hardcore engineers en bevlogen creatievelingen. Wij hebben en bieden kennis op het gebied van hoogspanning, vermogenselektronica, mechanica, automatisering en hoogwaardige service. Wij helpen u graag, laten ons graag uitdagen met complexe vraagstukken en bieden u een stuk elektrotechnisch maatwerk.

Onze producten en systemen zijn top, onze mensen maken uw succes.