Signaalkolomsysteem

Signaalkolomsysteem

Signaalkolomsysteem

Brochure

Quick Starters Guide

Marpower > Electronics > Signaalkolomsysteem

Signaalkolomsysteem

Behoefte aan moderne signaalkolommen maar niet de bijbehorende hoge engineerings- en installatiekosten? Met onze nieuwe signaalkolom kunt u de installatiekosten met 80 procent terugbrengen.

Een signaal kolom aan boord van uw schip is vaak voorgeschreven door klasse. In kritische omstandigheden waarschuwt deze de bemanning om de juiste handelingen te kunnen verrichten. De installatiekosten zijn echter aanzienlijk en worden vaak onderschat. Middels een nieuw gebruikersvriendelijk design en een uniek 2 draad systeem weet MarPower de installatiekosten met 80% te reduceren naast ruimte en gewichtsbesparing. Tevens is het assemblage vriendelijke design eenvoudig zelf te configureren tot elke denkbare uitvoering.

2-draads systeem

De 22-SCU vervangt de traditionele besturingskast en communiceert met de signaalkolommen aan de hand van een Master-Follower protocol. Hierdoor stuurt de 22-SCU (Master) haar onderliggende signaalkolommen(Followers) aan met slechts 2 aders van één kabel wat resulteert in een kostenbesparing tot wel 80%.

Modulair

Het modulaire systeem maakt iedere configuratie mogelijk en is ontworpen om zelf eenvoudig te assembleren met materialen die volledig uit voorraad leverbaar zijn. Dit bespaart engineering en het opstellen van lastige bestelspec’s. Het assembleren vraagt geen voorkennis en/of bijzondere gereedschappen.

Compacte CU (Control Unit)

Eén enkele 22-SCU kan tot 400 signaalkolommen aansturen en heeft een indrukwekkende afmeting van slechts 144mm x 128mm. Door het compacte ontwerp van de 22-SCU kan deze geplaatst worden in de kast waar initieel alle alarmen zich samenvoegen; dit bespaart niet alleen veel engineeringstijd en geld maar ook ruimte!

Laat de specificaties je overtuigen

  • Modern, modulair en compact design
  • Robuust en betrouwbaar ontwerp
  • Installatievriendelijk; bespaard tot 80% installatiekosten
  • Communicatie via 2-draads-systeem
  • Elke configuratie uit voorraad leverbaar
  • Mits gewenst zelfstandig te assembleren en configureren
  • Lloyds en BV-gekeurd

Signaalkolomsysteem

Specificaties

Signaalkolomsysteem

Interesse in het Marpower Signaalkolomsysteem?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Of download het leaflet met technische specificaties van het Marpower Signaalkolomsysteem.

Kom in contact Download brochure

Verstuur

Overige producten:


Noodtelegraafsysteem

NTS


Signaalkolomsysteem

SKS